Nieuwsbrief 3: Devil’s trail 27 oktober 2013

body,td{font-family:Arial;font-size:10pt;}Beste {naam},

De prachtige heuvels en herfstige bossen zijn klaar voor een prachtige eerste editie van de Devil’s Trail zorgen. In deze nieuwsbrief een aantal belangrijke praktische zaken:
1. Startpakket
2. Klok wordt verzet
3. Verrassinkje
4. Routes aangepast
5. Starttijd Ladies’ Trail aangepast
6. Noodnummer
7. Horeca Plein
8. Overige

Startpakket
Aanstaande zondag kun je je startpakket bij de start-finish locatie (Camping Groote Flierenberg, Zevenheuvelenweg 57, Berg en Dal) ophalen. Om lange rijen te voorkomen is het heel belangrijk dat je je startnummer uit je hoofd leert, of met stift op je hand schrijft. Dit zijn je persoonlijke gegevens:
Startnummer: {startnummer}
{naam}

In het startpakket zit je startnummer, speldjes, twee tie-wraps en een timing chip. De chip maak je met de tie-wraps vast aan je schoen ivm de tijdregistratie. Na de finish moet je de chip weer inleveren. Als je een T-shirt hebt besteld, kun je deze afhalen door je enveloppe in te leveren.

Wintertijd
Zondag 27 oktober wordt de klok een uur terug gezet in verband met de wintertijd. Een uurtje extra slaap, heerlijk toch? We zijn benieuwd hoeveel mensen toch een uurtje te vroeg zullen arriveren.

Chocolate Hill
We vinden het belangrijk om als organisatie een steentje bij te dragen aan een betere wereld, dus we proberen zoveel mogelijk duurzaam en lokaal in te kopen. Vandaar dat we 135 Tony’s Chocolonely repen hebben gekocht, om de deelnemers een extra hartversterkertje te geven. Geniet dus extra van het lekkers op Chocolate Hill! Daarnaast zit er in de langer trails ook een Banana Hill en een Cookie Hill.

Starttijd Ladies’s Trail verzet
De start van de Ladies Trail is een half uur later zodat deze niet tegelijk met de Lucifer Trail is. Anders zou er wellicht verwarring over de route kunnen komen. Alle informatie over starttijden e.d. staat op www.devilstrail.nl.

Noodnummer
Mocht er echt een probleem zijn, spierscheuring, ernstige blessure, dan kun je het noodnummer van Stichting OX bellen: 06-20019324. We hebben iemand stand-by om mensen met de auto op te halen. Als het echt ernstig is, dan bellen we een ambulance. Kleine blessures kunnen door onze EHBO-ers worden behandeld. Bij de fourageposten hebben we eveneens EHBO kisten, zij kunnen ook vervoer regelen.

Horeca Plein
Nadat je gefinisht bent krijg je een (gratis) glaasje fris of bier. Het is belangrijk om je vochtbalans weer op orde te krijgen. We zouden het leuk vinden als je nog even gezellig blijven hangen en bij praten met andere trail fanaten. We zorgen voor betaalbare drankprijzen, heerlijke verse hamburgers (en vegaburgers), picknicktafels, gaskachel en muziek.

Overige
De routes zijn aangepast op www.devilstrail.nl. Sommige routes zijn ietjes langer geworden, het is lastig om de mooiste paadjes er in te krijgen en exact de juiste afstand uit te pijlen. De route wordt aangegeven met gele herbruikbare plastic pijlen. Er zijn een beperkt aantal (4) douches beschikbaar. Het is onvermijdelijk dat er een aantal keer een asfaltweg moet worden overgestoken. Kijk hier goed uit!. Auto’s hebben voorrang, het kost misschien een paar seconden, maar als je wordt aangereden duurt het langer. De verkeersregelaars staan er om te waarschuwen. Ze mogen het verkeer niet tegenhouden. Belangrijkste uitgangspunt moet zijn genieten van de mooie tocht 🙂

Sportieve groet,

Organisatie van de Devil’s Trail