Dank voor deelname aan 1ste editie van de Devil’s Trail

body,td{font-family:Arial;font-size:10pt;}Beste {naam},

Als organisatie kijken we met veel plezier terug op de eerste editie van de Devil’s Trail. Het weer viel uiteindelijk mee, de Duivelse stormen bleven gelukkig uit, ook al viel er af en toe een bui, maar het was niet zo erg als in {woonplaats}.

Het regelen van tenten, vrijwilligers, Chocolate Hill, biertap, paardenTRAILER, tijdwaarneming, startnummers en een camping inclusief rookmachine was een Hels karwei, maar gelukkig werd dit ruimschoots vergoed door vrolijke finishers die zich door niks of niemand uit het veld lieten slaan. Dank daarvoor!!

VERBETERPUNTEN
Zoals altijd valt er nog behoorlijk wat te verbeteren en dat gaan we ook zeker doen de aankomende edities:
– Nog meer controles of de pijlen er nog hangen en wellicht ook werken met kalk of zaagsel route aanduidingen (die kunnenn niet zo makkelijk weggehaald worden). Bij de Leemkuil en bij Cookie Hill waren de bordjes helaas systematisch weggehaald.
– Oversteken (drukke) wegen mbt van verkeersregelaars. We vonden de situatie –ondanks het recreatieve karakter van de trail– dit jaar achteraf toch te onveilig.
– Minder splitsingsborden en een extra bevestigingsbord na een splitsing
– Betere spreiding en minder fusies van snellere en langzamere lopers

STARTERS
Lucifer trail 276 gestart
Moenen trail 168 gestart
Helse trail 77 gestart
Ladies trail 85 gestart
Totaal 666 (onee, 606)

PRACTISCH
– Chip inleveren: deelnemers die hun Timing Chip zijn vergeten in te leveren, kunnen deze tot vrijdag 1 november om deze boetevrij op te sturen naar Dorpsingel 10, 6641 BE, Beuningen.
– Er zijn helaas geen shirts meer over. Deelnemers die een shirt hebben besteld, krijgen deze tegen verzendkosten opgestuurd.
– De uitslagen van de Devil’s Trail staan online op www.uitslagen.nl.
– De foto’s komen maandag 28 oktober op www.devilstrail.nl te staan en het persoonlijke filmpje donderdag 31 oktober (sommige mensen zullen niet op de film staan omdat er publiek voor de camera stond).
– De prijswinnaars die helaas niet meer bij de uitreiking waren, krijgen hun prijs thuisgestuurd.
– De teamuitslag zullen we aanstaande donderdag bekend maken

Met sportieve groet en tot de volgende editie,

De organisatie van de Devil’s Trail
Maarten, Tim, Frank, Alex, Sander, Pieter en Maria.