Nieuwsbrief I – Devil’s trail 27 oktober 2013

body,td{font-family:Arial;font-size:10pt;}Beste {Naam},

Super leuk dat je je hebt ingeschreven voor Devil’s Trail – Nijmegen.
De eerste editie van Devil’s Trail zal over precies een maand van start gaan. We hopen naturlijk op prachtig herfstweer zoals vandaag.

De inschrijvingen lopen erg goed. Op dit moment hebben bijna 500 deelnemers zich ingeschreven. Vooral de Lucifer Trail (16,66 km) is erg populair, Daarom sluiten wij de inschrijving voor deze afstand op 4 oktober (devil’s day / dierendag). De inschrijving voor de andere afstanden sluit op 11 oktober.
Dit om het loopplezier te verhogen en de rust in de natuur te bewaren.

We gaan proberen er een heel bijzonder sportevenement van te maken. We hebben dus geen Justim Timberlake top-40 muziek en doorratelende speaker, maar japanse Zen-muziek en een rookmachine om je in de juiste sferen te brengen van de schone natuur.

Het draait bij de Devil’s Trail om het genieten van de mooie omgeving en niet met oogkleppen op de sneltste tijd te lopen. Het is desondanks niet de bedoeling om alleen maar te wandelen. Met 7,33 km per uur haal je de tijdslimiet van 17:00. In het kader van de e-vrouwcipatie (of half-geblesseerd, of op leeftijd bent) mogen mannen zich inschrijven voor de ladiestrail (we won’t tell your friends ; ).

Aankomende weken ontvang je nog een aantal praktische mailtjes van ons.
Nodig je loopmaajes uit om nog mee te doen, nu de inschrijving nog open is. Denk daarbij ook aan de mogelijkheid om als team deel te nemen, met een loper op elke afstand.

Met sportieve groet,

Organisatie Devil’s Trail
Off-road hardlopen over verduiveld uitdagende paadjes
info@devilstrail.nl