Nieuwsbrief Devil’s Trail Rijk van Nijmegen 26 oktober 2014

body,td{font-family:Arial;font-size:10pt;}Beste {naam},

Yes, yes, yes, 6,6,6… a.s. zondag 26 oktober gaat de Devil’s Trail Rijk van Nijmegen van start. Dat wordt weer afzien en genieten!


– Startnummer en gegevens check
– Bereikbaarheid en parkeren
– Algemeen
– Wintertijd
– Het weer
– Starttijden
– T-shirt en chip inleveren
– Omkleden
– Supporters
– Crudo (RawFood)
– Pastaiola (Verse Italiaanse pasta)
– Snoepreisje naar Zuid-Afrika

Startnummer en gegevens check
Je kunt je startpakket met startnummer, speldjes en schoenveterchip ophalen vanaf 9:30 uur bij de start/ finish.
Startnummer: {startnummer}
Naam: {naam}
Woonplaats: {woonplaats}
Afstand: {onderdeel}
ZORG DAT JE JE STARTNUMMER WEET. Gratis tip: schrijf het nummer op je hand.

Bereikbaarheid en parkeren
De start/finishlocatie: camping de groote Flierenberg, Zevenheuvelenweg 57, Berg en Dal. Beste is natuurlijk te voet of per fiets naar de start te komen. Mocht dat wat ver zijn, dan zijn de auto of het OV een goede optie. Vanaf station Nijmegen CS: Met de bus lijn 8 kun je de naar berg en dal. Uitstappen op halte “groot berg en dal” en vervolgens is het nog 1,2 km lopen langs de zevenheuvelenweg.

Algemeen
De route van de langste afstand (Helse trail) is niet 33,33 km, maar 36,5km lang. Deze afwijking was nodig om de prachtige Sint Jansberg in de route op te nemen. Mochten deze extra kilometers een probleem zijn , stuur dan een e-mail en we passen de afstand kostenloos aan naar de 22,22km. Voor alle afstanden geldt, let goed op bij het oversteken. Bij de eerste twee oversteken houden we het verkeer tegen, daarna houden we de trail-lopers tegen als er een auto/ fietser/ bierfiets aankomt.

Wintertijd
Goed nieuws; we kunnen een uurtje langer slapen want de klok wordt verzet. Wees dus een wakkere Devil en zorg dat je niet een uur te vroeg aan de start staat!

Het weer
Wie het weet mag het zeggen. Het is in ieder geval echt herfst geworden, maar het bos is hierdoor echt prachtig en er zit veel zuurstof in de lucht. Natuurlijk hopen we wel dat het zondag droog is, ook al hoort een klein bui’tje wel bij het trail-sfeertje.

Starttijden
Helse trail (36,33 km) >> Start 11:00 uur
Moenen trail (22,22 km) >> Start 11:30 uur
Lucifer trail (11,11 km) >> Start 12:00 uur
Prijs uitreiking en cheque voor het goede doel >> 15:00 uur

T-shirt en chip inleveren
Als je een Devil’s Trail shirt hebt besteld of een I-beat-the-Devil-shirt hebt verdiend, dan kun je deze ophalen bij de start. Op de enveloppe van het startpakket staat de shirtmaat. Nadat je gefinished bent, lever je schoenveterchip in en daarvoor krijg je een Devil’s Trail consumptie muntje.

Omkleden
Er staan twee omkleedtenten op de camping. Daarnaast kunnen waardevolle spullen bij de info-balie ingeleverd worden. Er zijn ook douches op de camping, maar geen tientallen, dus wellicht moet je even geduld hebben.

Supporters
Er zal een speciaal podium bij de start/finish staan waar het publiek de finishers kunnen toejuichen, of gewoon gezellig wat kunnen eten en drinken. Een andere prachtplek om grimassen en pijn te aanschouwen is de Duivels berg zelf (Duivelsberg 1, 6572 BE Berg en Dal). De eerste lopers komen hier circa 11:15 uur langs.

Crudo
Crudo is een Nijmeegs bedrijf en maakt voeding die net zo oorspronkelijk en natuurlijk is als het trailrunning zelf. Alles is 100% biologisch, zoveel mogelijk rauw, fairtrade en lokaal. Speciaal voor de Devil’s Trail hebben wij isotoon dorstlessend Devil’s Blood, Vagevuur Soep, Workout-Smoothies en chocoladetaart die verleidelijker zijn dan de duivel zelf!

Pastaiola
Vanuit de mobiele keuken van Pastaiola wordt de allerlekkerste pasta al dente met homemade sauzen en verse toppings bereid. Hier eet je alsof je bij een “famiglia Italiana” aan tafel zit. Al gerechten worden geserveerd in duurzame disposables.

Snoepreisje
Er wordt door de dochter van de campinghoudster (16-jarige middelbare scholier) cupcakes verkocht om zo de ticket voor de studiereis naar Zuid-Afrika te bekostigen.

Met sportieve groet,

Organisatie Devil’s Trail
info@devilstrail.nl

Dank aan onze sponsoren:
Salomon
LopersCompany
Peeman
Bavaria