Nieuwsbrief 2 van 3 Devil’s Trail DAK Drunense Duinen

body,td{font-family:Arial;font-size:10pt;}Beste {naam},

Aanstaande zondag is het zover: Devil’s Trail – DAK Drunense Duinen. Laat het zonnetje maar lekker schijnen op de mulle zand kammetjes. We zijn er klaar voor; blaasorkest, biertjes, koeken, geel-zwarte linten, TonyChocolonely repen, Katja, fotografen en kennelijk goed weer op komst. In deze e-mail staat de nodige praktische informatie. Lees deze e-mail dus goed door of print deze uit.


– Startnummer en gegevens check
– Bereikbaarheid en parkeren
– Starttijden en briefing
– T-shirt en chip inleveren
– Omkleden
– Supporters (locaties en doorkomst tijden)
– Eten en drinken

Startnummer en gegevenscheck
Je kunt je startpakket met startnummer, speldjes en schoenveterchip ophalen vanaf 9:30 uur bij de finish locatie (Manage D’n Dries).
Startnummer: {startnummer}
Naam: {naam}
Woonplaats: {woonplaats}
Afstand: {onderdeel}

LET OP: zorg dat je je startnummer weet, dat voorkomt dat er rijen ontstaan.

Bereikbaarheid en parkeren
Voor parkeren van auto’s wordt gebruik gemaakt van een terrein van Geitenhouderij van Rooij aan de Margrietweg 1 Drunen. Op de parkeerplaats is een speciaal parkeervak voor fietsers ingericht. Als u met het OV komt: neem vanaf Den Bosch CS station bus 136 richting Tilburg. Uitstappen bij bushalte “de Werf” in Drunen, vervolgens circa 2km lopen.

Starttijden en briefing
Naast de manege is een buitenbak. Hier vindt een korte briefing plaats en daarna wordt er gezamenlijk de weg overgestoken. Vervolgens gaan we af tellen en echt starten met trail-en.
Helse trail (33,33 km) >> Start 11:00 uur
Moenen trail (22,22 km) >> Start 11:15 uur
Lucifer trail (11,11 km) >> Start 11:30 uur
Prijs uitreiking en cheque voor het goede doel >> 15:00 uur

T-shirt en chip inleveren
Als je een Devil’s Trail shirt hebt besteld of een I-beat-the-Devil-shirt hebt verdiend, dan kun je deze ophalen bij de start. Op de enveloppe van het startpakket staat de shirtmaat. Nadat je gefinished bent, lever je schoenveterchip in en daarvoor krijg je een Devil’s Trail consumptie muntje. De muntjes kun je alleen inleveren bij de horeca in de manege-bak.

Omkleden
Er zullen twee tenten worden opgebouwd tegen de manege aan waar men zich om kan omkleden. Mannen en vrouwen gescheiden, uiteraard. Er is geen douche faciliteit bij de Manege, dus neem een extra shirt mee voor na de finish.

Supporters (locaties en doorkomst tijden)
Het zou super leuk zijn als opa’s, oma’s, buren, vrienden en vriendinnen de trail-lopers komen aanmoedigen. Dit kan op drie plekken:

1. Doorkomst eerste lopers verzorgingspost De Roestelberg (Roestelbergseweg 2,Kaatsheuvel)
22km 12:00 uur
33km 11:45 uur

2. Doorkomst eerste lopers verzorgingspost Rustende Jager (Rustende Jager Oude Bosche Baan 11, Biezenmortel)
11km 12:00 uur
22km 12:45 uur
33km 13:30 uur

3. Eerste finishers verwacht 12:15 uur (Manage D’n Dries Duinweg 65, Drunen)

Eten, drinken en finish
Elke finisher ontvangt een Devil’s Trail muntje, deze is in te wisselen voor een biertje of frisje. Daarnaast is er gezorgd voor een frietkot en bij het restaurant van D’n Dries kunt u heerlijk eten. Publiek is natuurlijk meer dan welkom. Ook is er een ludieke foto spot en worden er spectaculaire foto’s van de mooiste trails van Europa getoond.

Succes met de mentale voorbereiding en komt uitgerust naar de start zondag.

Met sportieve groet,

Organisatie Devil’s Trail
DAK Drunen