Off-road hardlopen door de mooiste natuurgebieden

TwitterFacebookFlickrYouTubeEmail

Devil’s Trail – Utrechtse Heuvelrug

Devil's trail - Utrechtse heuvelrug

Zondag 7 oktober 2018

Utrechtse heuvelrug

Kenmerken

De Devil’s trail Utrechtse heuvelrug is een uitdagende tocht door het prachtige gebied van de Utrechtse heuvelrug. Het vertrekpunt is bij recreatieterrein het Doornse Gat. De routes lopen door de prachtige bossen en over de Utrechtse heuvels. De Devil’s Trail Utrechtse Heuvelrug wordt mede georganiseerd door Bweeg.

Uitslag

De volledige uitslag met foto’s, videos en statistieken zijn na wedstrijd terug te vinden op:

http://devilstrail.nl/uitslagen/

Afstanden, kosten en starttijden

Je kunt kiezen uit 4 aantrekkelijke routes. Van iedere inschrijving wordt €1,- afgedragen aan een lokale natuurbeheerder waar we met de Devil’s Trail Utrechtse Heuvelrug over komen.

Route Start-
tijd
Fourage
Posten
Tijds-
limiet
Tot 1 aug Tot 27 sept
Drommel trail (8 km) 13:00 uur 1 2 uur €14,- €16,-
Lucifer trail (16 km)
Mannen
12:30 uur 1 3 uur €16,- €18,-
Lucifer trail (16 km)
Vrouwen
12:40 uur 1 3 uur €16,- €18,-
Moenen trail (26 km) 11:30 uur 2 4 uur €17,- €19,-
Helse trail (36 km) 10:30 uur 3 5 uur €18,- €20,-

Het blijft natuurlijk trailen, dus de genoemde kilometers kunnen 10% afwijken van het aantal kilometers wat jouw horloge bij de finish aangeeft. We proberen natuurlijk zo dicht mogelijk bij de afstand in de buurt te komen.

Datum

De trail zal plaatsvinden op 7 oktober 2018.

Deelnemerslijst


Een deelnemerslijst wordt enkele weken voor het evenement hier gepubliceerd.

Deelnemerslimiet

Om file-lopen te voorkomen hanteren we per afstand een deelnemerslimiet.

Afstand Deelnemerslimiet
Drommel trail 150
Lucifer Trail Mannen 250
Lucifer Trail Vrouwen 250
Moenen Trail 250
Helse Trail 250

Douchegelegenheden

Bij de Devil’s Trail Utrechtse Heuvelrug/ het Doornse Gat zijn enkel koudwater-douche gelegenheden. Het beste is om je zwembroek mee te nemen, even afspoelen en dan lekker de hottub in.

Finish locatie

De finishlocatie is bij recreatieterrein het Doornse Gat. Hier krijgen gefinishte deelnemers een drankje (bijv. een Heuvelrug biertje) en kunnen zij genieten van lekker eten. Voor kinderen is hier een veilige speelgelegenheid. Vanaf het Doornse Gat kun je een stukje het parcours op wandelen om daar de trail-lopers aan te moedigen.

Goede doel

Per deelnemer gaat er €1,- naar één van de zeven natuurgebieden waardoor de routes lopen. Zo is de bijdrage in 2014 gebruikt voor het opknappen van een theekoepel, in 2015 voor het maken van het bankje bij de Eenzame IJk en in 2016 is er gereedschap voor aangeschaft voor het onderhouden van de bossen.

Hoogtemeters


8km

16

26km

36km

Kids Trail

Na het succes van afgelopen jaar, zal er ook dit jaar weer een Kids Trail plaatsvinden. Een ludiek onderdeel, waar de kinderen kosteloos aan deel kunnen nemen. Het ‘parcours’ bestaat uit de beklimming van de zandheuvel en weer terug naar beneden. De start is om 12:00. Meer informatie volgt!

Kidstrail

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie

De startlocatie is bij recreatieterrein het Doornse Gat. Bij de start wordt de deelnemer direct uitgedaagd door de prachtige zandheuvel.

Doornse Gat

Inschrijven

De inschrijvingen gaan open op 1 februari. Inschrijven is mogelijk tot 1 oktober, tenzij het limiet is bereikt. Na-inschrijven is helaas niet mogelijk.

Medaille

Heb jij bij je inschrijving een medaille besteld? Je kan deze bij de finish laten graveren voor €3,- met een tekst naar keuze. Medaille-graveren

Openbaar vervoer

Vanaf station Driebergen-Zeist: buslijn 50 richting Wageningen. Uitstappen bij bushalte Doorn Sonora. Vanaf daar is het nog 5 minuten lopen.

Per auto

Met navigatie is het het makkelijkste om als bestemming Doornse Gat in te stellen. Of indien een straatnaam noodzakelijk is: Leersumsestraatweg, 3941 ML Doorn. Het Doornse Gat staat ook doormiddel van bewegwijzering aangegeven.

Parkeren

Bij recreatieterrein Het Doornse Gat is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Video

Kijk voor impressiebeelden van de Devil’s Trails op http://devilstrail.nl/videos/

nbsp;

Utrechtse heuvelrug 2